Om oss

Anledningen till att Working K9 Scandinavia grundades, var att vi upplevde att det saknades en aktör som fokuserade exklusivt på hundtjänst & träning där enbart genuina kvalitetsprodukter erbjuds. Vi har själva upplevt och insett fördelarna med riktiga hundselar avsedda för tjänst, samt vilken skillnad bra koppel/lina gör, då det är något som hålls i händerna i timmar under vissa pass. Med bra utrustning blir helt enkelt allt roligare och enklare - det är en uppfattning som vi vet att vi delar med många hundförare där ute.

Som hundförare hade det även länge funderats på varför den utrustning som tilldelas hundförare, oavsett tjänstegren, ofta lämnar en hel del att önska. Vi tycker att alla hundar i tjänst ska ha så bra utrustning som möjligt, och i de fall det krävs, skyddsutrustning. En tjänstehund inom polisen eller väktarbolagen bör ha skydd mot slag, stick- och handeldvapen i vår mening. Hundarna är våra bästa vänner och närmaste kollegor, de förtjänar samma skydd mot olika typer av våld som sina mänskliga kollegor. 

Vi brinner för alla hundar, och tycker att det är fantastiskt roligt med utrustning som gör deras och våra liv bättre och säkrare.

Välkommen till oss - hoppas att du hittar något som passar din hund och dig. Tveka inte att höra av dig om du har frågor, synpunkter eller förslag!