Hundar för tjänst och tävling


Genom vår samarbetspartner Valhall K9 International kan vi erbjuda hundar för tjänst eller tävling. De har lång erfarenhet och har tränat hundar till polis militär, säkerhetsföretag och privatpersoner. Det finns hundar som är allt ifrån enbart testade och utvalda som lämpliga, till hundar med gedigen och specifik utbildning. Självklart tränas hundarna efter kundens behov och önskemål. Man använder sig av positiva metoder för att få fram självständiga, analyserande och problemlösande hundar. Valhall K9 International är mycket måna om hundarnas välbefinnande och att kunderna är helt nöjda. Läs mer om företaget under "Valhall K9 International".

Hundarna kan användas för alla olika typer av uppdrag, och de vanligaste raserna är: Belgisk Vallhund/Malinois, Hollandse Herdershond, Tysk Schäferhund, Labrador Retriever, Rottweiler, Bouvier des Flandres, Pointer, Beagle med flera.

Kontakta oss för mer information och en dialog angående hur vi kan möta era behov.

De hundar som erbjuds är:

Working Puppies and Young Dogs
Single and Dual Purpose Green Dogs
Imprinted Green Dogs
Fully Trained Single Purpose (Patrol or Detection) Dogs
Fully Trained Dual Purpose (Patrol and Detection) Dogs
Titled and Pre-titled Sport Dogs – IPO, KNPV, and Ring Sports
Personal and Estate Protection Dogs

Alla hundar omfattas av en utan branschens främsta garantier avseende hälsa och arbetsförmåga.

Vill ni veta mer om hur vi kan förtjäna erat förtroende gällande anskaffning av hundar? Tveka inte att kontakta oss för en dialog angående hur vi kan möta era behov.